Maroschka

En småbarnsförälders vardag

Borta bra men hemma bäst

Kategori: Allmänt

Vi har haft en superhelg i Ö-vik med en massa badande och mysande men även resor så korta som denna gör att man uppskattar hemmet än mer. Det är så himla skönt att komma hem till allt det vanliga.
Hotellet var jättefint och hade gjort det jättebra för oss genom att på eget bevåg ändra i vår bokning. När vi skulle boka så valde vi extrasäng till både Jakob och Olivia och Vildan i vuxens säng. Dock fanns inga tillgängliga rum när vi valde så utan vi blev tvugna att välja även Olivia i vuxens säng och tänkte att jaja, vi får väl trängas. I efterhand tyckte vi väl också att det var lite dumt att vi inte valde spjälsäng till Vilda.
Iallafall så måste personalen ha tyckt att det verkade lite trångt och bökigt så dom hade gett oss ett rum med en dubbel våningssäng som man fällde ut från väggen och ställt in en spjälsäng så simsalabim så hade alla varsin säng.
Det var första gången för mig på Paradisbadet och jag r nöjd. Åkte kana tills arslet sa ifrån. Det var första gången för Vildan att bada på badhus också men som med allt annat vad gäller henne så gick det som smort.

Nu är vi iallafall hemma och alla barnen ligger, ljuvligt skönt efter två kvällar där vi alla varit i samma rum och mestadels anpassat oss till den sovande bebisen.
Det är märligt hur kroppen fungerar också. Trots att jag själv inte upplevt det som stressigt hela biten att sova alla på hotellet, badet osv så måste ju kroppen ha gjort det då amningen inte alls fungerat som vanligt på hela helgen utan bara tjorvat och jävlats. Som tur är tar hon ju nu vällingen. Så fort vi klev innanför dörren hemma rann det till som vanligt och allt fungerar fint.

Nu ska jag ned och lägga på lite ved på brasan och invänta Metallica.
God Kväll.





Kommentarer


Kommentera inlägget här: