Maroschka

En småbarnsförälders vardag

Tips!

Kategori: Allmänt

Tänkte slänga in ett snabbtips på en av världens godaste kalla såser som fungerar till i stort sett vad som helst men allra främst till grillat kött.
Vi klarar oss knappt utan den längre och även barnen älskar den så jag tycker det är något som alla borde ha smakat.

Glossybox

Kategori:

Månadens Glossybox innehöll ett serum från Toni & Guy,till frissigt och skadat hår, ett läppstift i fin rosa/naturlig färg, en liten bodylotion från Weleda med härlig citrusdoft, en foundation från Max Facor som ska vara både primer, foundation och concealer i ett och slutligen en tub med mjukgörande, vårdande läppglans som luktade underbart.

Lovely!

Nystart!

Kategori:

Hej!
Är någon kvar här?

Dagens ord är nystart, för det är vad vi laddar för nu kommande vecka, en nystart. Lite nystart blev det redan i måndags då Jakob började förskoleklass och alltså hela veckan är borta en stund om dagarna och dessutom åker skolbuss både dit och hem. Det är kontaktböcker som ska läsas och signeras varje dag, det är frukt som ska packas ned i ryggsäcken och det är föräldramöten att ha koll på.

En nystart på jobbet blir det på måndag efter nästan 7 veckors ledighet. Jag som senaste tiden inte trivts allra bäst ska åka dit på måndag med utvilad själ och försöka se ljust på det mesta och ta det som det kommer istället för att gå och gruva mig veckor i förväg.

En nystart blir det också i träningen. Jag började sommaren med en hiskelig lunginflammation som höll mig borta från all fysisk aktivitet i 4 veckor och sedan kom semestern. Vi har inte varit snälla mot kroppen under semestern. Eller det beror på hur man ser det för vi har mått jäkligt gott men så både syns och känns det också. Det har varit mycket godis, kakor, glass, snabbmat och så lite vin, cider och rom på det några kvällar i veckan.
Så på måndag blir det raka spåret till BC och köra ett kettlebellspass och sedan ska det nog rulla på. Förhoppningsvis får jag något tillfälle att cykla till jobbet också och så bättre kost på det. Jag har ett mål jag siktar på vilket ju gör det lite lättare, eller mindre svårt.

Och slutligen får vi se om det också blir en nystart för bloggen. Kanske hinner jag med något inlägg mellan heltidsjobbet, träningen och framförallt umgängestiden med 3 galna bråkiga men ack så underbara trollungar!

Over and out.