Maroschka

En småbarnsförälders vardag

Det skulle verkligen vara guld

Kategori: Allmänt

Var med och tävla här!

Storchenwiege

Kategori: Allmänt

Jag blir tokig! Att det var så omöjligt att få tag på en begagnad Storksjal!
Kolla så fin den är den här Ullin...

Pellefjanten

Kategori: Allmänt

Han hänger fortfarande med. Tänk så underbart det måste vara att ha en sån vän som alltid alltid finns bredvid, redo att kramas och mysa när det behövs. Jag skrattade lite för mig själv då jag tittade igenom gamla bilder eftersom från det att hon är ca 6 månader så finns han med på 95% av alla bilder, alltid syns han litegranna någonstans. En del tycker det är dumheter att barn har en "snutte" men jag blir så glad när jag ser henne älska denna Pellefant och jag hoppas han håller i några år till.

Dagens:

Provar nåt nytt

Kategori: Allmänt

Jo den börjar krypa sig på ändå, än fast jag var så övertygad om att den skulle dröja den där himla längtan. Vilda fyller snart ett och allt har gått i ett tempo jag inte varit med om med de andra två och än om det kanske vore lite häftigt att ha tätt så vet jag nog innerst inne att det inte är läge utan bättre att vänta iallafall minst ettt halvår innan vi börjar fundera på det så idag börjar med med dessa:



Jag hoppas verkligen att jag får må bra av dom så det inte blir som med förra sorten jag åt, då var det inte roligt.


Men sen...så...är väl 4 ett bra antal. Jämt och allt ;) 5 är alldelens för många så 4 är perfekt. Jag måste bara övertyga maken om det också.

Vecka 17+5?

Kategori: Allmänt



Eller så inte...nej så kul var det inte så no need for ryktesspridning...

Nej mina vänner utan jag kan tala om för er som inte tror att det finns något som heter mensmage, att kvinnor bara hittar på att dom känner sig uppblåsta under mensen osv att det är inte hittepå!
Detta är min fruktansvärt besvärliga onda mensmage så nu är det dags att lägga sig i säng, gråta en skvätt och tycka jävligt synd om sig själv....
Godnatt.

Tapetsering pågår

Kategori: Allmänt

Det känns som detta rum aldrig blir klart. Det beror iof på att vi aldrig fått tummen ur och börjat men nu när man börjat vill man ju gärna se det klart också.
Olivia hade det rött där inne innan och säkerligen till många föräldrars skräck så ska min andra dotter få ett rosa rum. Ett metallicrosa rum där hon kan leka med sina dockor, ve och fasa!
Förlåt...jag är bara så trött på en del saker...

I valet och kvalet..

Kategori: Allmänt

Hur ska man kunna välja??



Eller

Och så blev det...

Kategori: Allmänt

Vi stannar hemma allihopen. Det hade vart mysigt hos syster men det kan vi ju ändå ta någon helg framöver. Vi blev bara för lata allihopa för att åka bort så vi har turats om Magnus och jag att besöka festligheterna med mat och dylikt och nu ikväll är Magnus där och socialiserar medans jag och hunden myser i soffan....

Om att känna sig som världens störta biatch...

Kategori: Allmänt

Det är stort kalas i helgen hos grannen som fyllt jämt. Det ser ut att bli jäkligt roligt med partytält, tunna, bastu och annat skoj men som Vilda sover (eller inte sover) så finns inte en chans att jag kan vara med på något kalas, inte ens gå över, vara nykter och sen gå hem iom att dom snällt nog förvarnat om att det blir riktigt livat ända till morgonen och vårt sovrum ligger mot deras bakgård typ. Bästa alternativet för att kanske sova lite är alltså att åka bort den kvällen och natten vilket är helt ok för mig, dock vill ju Magnus gärna vara med på partyt och där börjar det jobbiga. Jag missunnar inte honom att ha roligt men jag orkar bara inte ens för en natt med att åka bort med alla barnen själv, ha vaknatt med Vilda med något avbrott för att springa iväg till Trollet som också sover lite knackligt och sedan kliva upp kl halv sex med alla, helst då man inte är hemma. Jag skulle sen heller inte efter den natten orka med en bakfull Magnus för det mina vänner är väl ungefär det mest trista och tröttsamma som finns ;) En förkyld karl är där en bagatell.
Alternativet finns att bara ta Vilda med mig och sova hos lillasyster så får dom stora barnen var hemma med honom, dvs att när dom somnat går han över och umgås lite och springer hem med jämna mellanrum. Där har vi dock ett annat problem som är att Magnus tror gärna att han klarar, orkar och fixar lite mer än han gör vilket skapar problem dagen efter ändå....

Så nej, jag är inte hans mamma utan han skulle själv kunna ta rätt beslut på natten så jag kan åka bort till syster och han kan ha roligt.
Men gud så skönt det vore om vi bara kunde åka bort till fjället allihopa tillsammans.....

Måndag

Kategori: Allmänt

Och det är en tröttsam måndag må jag säga. Bebisen har hållit mig vaken mestadels av natten med sin ledsamhet och sitt bökande. Hon verkar fått väldigt ont i magen av penicillinet som hon äter för öroninflammationen. Tur det bara är några dagar kvar av kuren och sen hoppas jag hon gjort bort sitt med öronen nu.
Man är så knäpp ändå, eller jag är så knäpp. Där ligger man och nästan gråter av frustration över att inte få sova, man blir galen någon gång per dag över att måsta bära då det just då skriks för glatta livet om jag sätter ned henne, de stora bråkar och driver en till än mer vansinne men jag älskar det. Det är precis så det ska vara och natruligtvis består mestadels av dagen av roliga saker och glada miner. Jag kan absolut tänka mig ett barn till....sen..eller snart...eller sen.

Några roliga bilder har jag inte att bjuda på just nu så det blir en tråkblogg med samma vanliga tjat när det gäller mig..

Det snurrar i min skalle...

Kategori: Allmänt

Så mycket tid går åt till att tänka, fundera och klura och jag är så less på det och less på mig själv!
Ibland önskar jag att det faktiskt bara kunde vara svart eller vitt.