Maroschka

En småbarnsförälders vardag

Här kommer alla känslorna på en och samma gång

Kategori: Allmänt

Att vara fullkomligt överlycklig, ledsen, glad, besviken, arg, uppgiven, orolig och irriterad på en och samma gång, det tär verkligen på psyket.

Om det ändå vore sommar, varmt, grönt...skönt.

Skitkaffe

Kategori: Allmänt

Var i början rätt nöjd med vår lilla Tassimo. Det kändes lite smålyxigt att kunna göra den där latten med ett knapptryck och så. Får väl dock erkänna att det aldrig var någon wowupplevelse på smaken så den maskinen har efter att de där provkapslarna tog slut bara blivit stående. Fick för ett tag sedan, hemma hos en vän smaka kaffe från deras maskin som själv maler bönorna. DÅ kom den där wowupplevelsen. Det var verkligen skillnad. Den hade också en inbyggd mjölkskummare vilket var bra mycket bättre än dom där mjölkpulverkapslarna.
Så, ikväll har jag kommit fram till att min julklapp till mig själv i år blir en kaffemaskin. Ingen 4000kronors såklart, jag har inte lärt mig att bajsa pengar ännu. Men det finns maskiner som enligt recensioner gör mycket gott kaffe, har både inbyggd kaffekvarn och mjölkskummare och finns till helt OK pris.
Så om drygt en månad kan ni komma över och bli bjudna på förhoppningsvis riktigt gott kaffe.

Tisdag

Kategori: Allmänt

Jag älskar lediga dagar mitt i veckan eller vad man nu ska kalla en tisdag. Att vara ledig helgen,jobba en snabbis på måndagen för att sedan få vara ledig igen på tisdagen.
Allt har flutit på i lugn takt idag och inga måsten har vi haft. Vilda som snart ska hoppa i säng har aldrig bytt om från pyjamasen och jag var jättenära till att inte bädda sängen! ;)

Eftermiddagen har varit lite trögare och nu var jag ganska redo för att lägga barn och kasta mig i soffan. Något som lyste upp kvällen var att jag fick ett tacksms från världens bästa Soran Ismail, efter att jag grattade honom på födelsedagen.

Ikväll ska jag smaska mango!

Äntligen

Kategori: Allmänt

HEJ lugn och ro, välmående och lycka.
Det dåliga tankarna finns kvar men nu lyckas jag tränga dom längst bak i skallen iallafall. Jag tar fram dom sedan igen och fortsätter nu låtsas som ingenting, förtränga, men framförallt NJUTA av julkänslorna.