Maroschka

En småbarnsförälders vardag

Bad day...

Kategori: Allmänt

Jag vet inte varför men just idag blev jag arg, ledsen och bitter över att halva min underläpp är vanställd av ett hundbett. Jag vill också ha en jämn fin läppkontur som man kan måla med fina färger, utan jack och knölar....skit!

Trosfanatikern

Kategori: Allmänt

Olivia driver mig snart till vansinne med sin enorma kärlek till trosor. Hon har varit torr dag som natt sen hon var 2,5 år och har lika länge hållit på med att byta trosor ca 3 ggr/dag. Hon gör det inte för att dom blir smutsiga utan för att hon vill hinna ha på sig så många olika som möjligt. Där i början av troskarriären bar hon gärna runt på dom som hon inte hade på sig så hon snabbt skulle kunna byta.
Oftast hinner jag ju inte med då hon har varit och kastat de hon hade i tvätten för att ta på nya så rätt vad det är ligger 7 långt ned i tvättkorgen och när de faktiskt har hänt något olyckligt och hon behöver trosor så finns inga rena och då blir det Jakobs kallingar istället.

I juni fyller hon 4 år och är det någon som funderar på vad hon skulle kunna tänkas önska sig så kör på trosor, då blir ungen lycklig!

Redhead eller Dumhead?

Kategori: Allmänt

Jag och mitt hår ;) Jag saknar att vara blond, massor och jag gissar att till sommaren kommer jag sakna det extremt mycket men det är något jag tänker spara på tills mitt hår mår bra igen. Jag tappar fortfarande massvis med hår sedan jag slutade amma för 4-5 månader sen och det är riktigt skört.
Men jag tycker det är astråkigt med det här bruna också så jag fick någon svag tanke om att bli lite redhead men undrar just om det är så smart.

Jag hittade denna bild och den visar ju ganska exakt den färgen jag tänkt mig:



Men då är ju hon dessutom skitsnygg med en snygg frisyr vilket jag inte har. My God vad jag önskar håret kunde växa ut någongång för jag hatar verkligen att vara korthårig. Det blev lite av en chock då jag var tvungen att ta bort 2 deci i ett svep.
Sn hade jag dessutom tänkt försöka fixa det själv med hjälp av typ denna eller någon liknande:



Men det är som sagt kanske bara dumt. Jag vet inte alls hur jag skulle passa i det och så blir det väl urtvättat efter typ en vecka?