Maroschka

En småbarnsförälders vardag

Just another Sunday

Kategori:

Jag ligger i sängen, jag vill helst inte röra mig. Träningsvärken har tilltagit och finns nu tom i underarmarna, det har jag aldrig varit med om förut men samtidigt är det ju en skön känsla, en känsla av att man gjort något riktigt bra och jag ser fram emot nästa pass, kettlebells är så jäkla roligt!

Klockan är bara kvart över sju och det är full fart på ungarna. Jag antar att dom nu efter några veckor kommit ifrån semesterflowet och är inne i sina vanliga sovrutiner igen, på både gott och ont. Jag har ju nu tid att göra en limpa till morgonfikat, gott med nybakt.

Annars händer inte mycket....vi följer med hösten och börjar längta efter julpyssel och pynt.

I fredags kom en ny glossybox som innehåll ett nagellack från Depend, en bodyscrub med doft av melon, ett ögonserum, en stor tub med handkräm som jag gillar mycket och en salva för både läppar, händer eller vad man vill. Det var inte den roligaste boxen men ändå, det är lite lilla julafton varje månad.

Igår föreslog en gammal klasskompis en återträff på halloween. Skulle vara hur kul som helst men jag känner pressen ännu mer att komma i form. Jag har bokat träningspass för glada livet kommande vecka men vet ju att det oftast bara är hälften man hinner ändå.

Om man skulle ha klivit upp och gjort den där limpan dårå...

Dra åt fanders...

Kategori:

Jag säger som Chester, min Chester:

Put me out of my misery!!


Medicin fram till jul, inte så kul.
Vilken poet man är ibland...

Si så där...

Kategori:

Det går upp och det går ned. Idag är det konstant ned!
Jag har varit lugn de senaste månaderna men den här månaden slog PMSen ned som en jävla bomb och i stort sett alla kan flyga och fara! Magnus är inte som andra karlar som tycker deras fruar är bitches from hell vid pms utan han tycker det är hysteriskt roligt när jag blir galen och gör allt han kan för att trigga igång mig.
Med pms kommer än mer finnar och varje ny morgon när man ska se sig i spegeln är en mardröm för man vet aldrig vad för hemskheter man möts av.
Även andra problem, kliande problem har återkommit och det är dags att kontakta Lycksele och se vad dom kan göra för mig.
Magnus har åkt iväg på festligheter vilket är väldigt kul för honom men rätt trist för oss andra.
Själva fan har flugit i båda tjejerna och jag vill nu att nästkommande 4 timmar ska gå snabbt så jag får lägga barnen, öppna vinaren och slänga mig i soffan!
Bättre dag imorgon??!

En måndag

Kategori:

Jobbat jobbat hela dagen lång.
Efter jobb hämtades det barn lite här och var och vid sista hämtningen som skedde hos mor ropades det i trappan "Vill ni ha paaaaalt!"
Efter total paltkoma tog jag mig hem med flickorna (Jakob var på simträning), och inom en timma låg alla i säng, även Jakob som hunnit flyga in genom dörren.
Nu har jag plockat ur Icas matkassar som vi har i veckan, gjort iordning var och ens klädhögar inför morgondagen så att det ska gå så smidigt som möjligt i morgonstressen och avslutar kvällen med en hallon/jordgubbssmoothie.
Godnatt!

Slapparsöndag

Kategori:

Idag har vi verkligen inte gjort någonting, och så jäkla skönt. Inatt hade jag Vilda bredvid mig eftersom hon hade en hosta som inte var av denna värld! Snacka om motorsågsmassakern i hennes hals men hon sov lugnt när jag hämtat henne och sen fick vi sova till nio, det behövdes.

Nu är Magnus och Jakob iväg och handlar lite småsaker och sen blir det rostbiff och coleslaw till middag.
Träningen veckan som var gick sådär. Jag tycker det är så förbaskat svårt att få ihop allt när vi båda jobbar och så vill vi båda träna efter jobbet osv. Imorgon blir det iallafall ett pass kettlebells på lunchrasten. Jag måste få tillbaka det där jäklaranammat jag hade innan jag blev sjuk och semestern kom.

Nu vill jag äta middag, lägga barnen och krypa upp bredvid Magnus och se ett avsnitt av Dexter innan vi kryper i säng. Det är en serie vi aldrig sett när den gått på TV så vi har börjat kolla nu och den blir bättre och bättre tycker jag.
Hörde dessutom Magnus nämna nåt och morötter och dipp så det blir nog bra.

Mysonsdag

Kategori:

Idag är jag ledig vilket är lite lyx då man lägger heltid, att få in en ledig dag mitt i veckan. Jakob är skickad med bussen, flickorna leker och jag sitter i min onepiece och dricker morgonlatte.

Helgen som va var vi ute på BBQn vilket var kul men som vanligt så är förfesten alltid bäst. Trevligast att lillasyster var med.
Dagen efter var allt annat än trevlig och jag har festat klart för ett lååångt tag framöver.

Jag har anmält mig att sälja på loppisen om en månad så jag ska börja plocka och märka saker, förhoppningsvis får man rensa lite och vinna lite plats och sen få lite slantar för det.

Välkommen vackra älskade höst!