Maroschka

En småbarnsförälders vardag

Klä mig!

Kategori: Allmänt

Vi ska som sagt på brloop i mitten av april. Alla som känner mig vet att jag fullkomligt hatar att klä upp mig och har dessutom ingen koll på vad som är snyggt på ett bröllop då jag helst skulle gå i jeans och luvtröja.
Jag kan dock när jag ser andra i stora tunikor, blusar eller liknande tycka att dom klätt sig jätte snyggt men jag kan liksom inte se vart dom snygga kläderna är, jag har inte ögon för sånt. Jag kan titta på en blus eller liknande i en katalog och tänka "shit vilken ful, formlös sak" men så ser jag någon som har den på sig sen då ser den ju jättesnygg ut.
Så snälla leta fram nå kläder åt mig och visa vad jag ska ha på mig som jag kan känna mig bekväm i, dvs ingen kort kort klänning..helst inte klänning alls.
Det får gärna vara lätt att amma i och inte smeta åt så allt fett runt midjan och benen syns då jag riktigt ligge rpå latsidan och nästan fortfarande ser gravid ut vissa kläder.

Nya tag

Kategori: Allmänt

Nu har jag en orbitrek i sovrummet så nu vill jag bara bli frisk så man kan börja. Jag hoppas verkligen jag kan få motivationen nu, det är så mycket framöver där jag vill vara lite bättre i form. Vi ska på bröllop i april och sen är det sommar och sen är det BBQ och då ska jag ut och ha roligt och det har jag bara om jag mår bra med mig själv.

Jahapp

Kategori: Allmänt

Jag är tillbaka i nässprayträsket iom denna förkylning och idag har Trollet gömt bort min nässpray vilket här på kvällskvisten gav mig total panik så det var bara att sätta sig och köra in på Vilhelmina. Jag lämnade alla ungar och läggningar o allt och tyckte så synd om Magnus med det kaos han skulle få. När jag kom hem så möter han mig i dörren ochs äger: Du ska bara veta vilket helvete jag haft här!
Men det visade sig att han inte behövt göra något alls. Det hade blivit väldigt tyst på Olivias rum och när han tittar in så har älskade Trollet lagt sig, dragit på sig täcket och sover som en stock. Minuten senare hade Jakob somnat i soffan och så var det med det.

Imorgon är jag själv igen, då åker Magnus till jobbet. Jag gruvar mig, orkar inte riktigt än egentligen.

Nätt och jämt..

Kategori: Allmänt

så lever jag. Jag har funderat och försökt komma på någongång då jag mått sämre än så här men kommer inte på nåt. Jag har nog aldrig varit så sjuk. Eller ja det har jag ju säkert men med 3 barn och då man inte kan sova bort skiten som förut så känns allt väl 1000gånger värre.
Jag har hostat sönder halsen så vansinnigt att jag nästan gråter för varje andetag. Till det har hag feber och den har gjort mig totalt väck. Igår orkade jag nästan inte hålla Vildan.
Imorse skulle Magnus göra i ordning barnen och fara på föris men så hör jag att Olivia kräks...great! Det fick bli så att jag sjukskrev mig och Magnus tar vård av barn för jag fixar inte att ta hand om alla 3 då jag har flunsan och dom har magsjuka. Nä det här är nog det värsta jag varit med om!
Sen födde ju katten sex ungar inatt och just nu är det väl inget men fy fan om några veckor. Vi skulle kastrera henne men blev rekomenderade att vänta tills hon blitt ett år. Då det inte fanns några hanar i byn så var det inga problem med det men så flyttade det in en ny familj för ett litet tag sedan som hade en hankatt och precis då löpte Berta och ja......nu blir det kastrering fort som fan...
Nu måste jag ta och ta hand om Vildan som även hon blitt riktigt förkyld med så mycket snor att hon kräks stora snorspyor av det hon sväljer.
Det ljuva livet....