Maroschka

En småbarnsförälders vardag

Byggnationer och julklappar

Kategori: Allmänt

Ja en annan fördel med allt som pågår är att vi nu kan sitta och planera lite hur dom ska få bygga om där nere. Sånt vi har sagt att vi kan göra "sen" är lika bra att göra nu. Det är blandade känslor men jag ser det som så att vad som kommer ske är att ist för köket som vi skulle göra om för de här pengarna så kommer vi få en så gott som färdigställd gillestuga, tvättstuga, gästrum, toalett och så ska dom få göra så att mittenförrådet ist blir vårt datarum då rummet här uppe förhoppningsvi ska få användas av lillskiten som komma skall. Toan nere var ju vidrig så det blir härligt att få göra en mystoa så man slipper springa upp när man sitter och eldar och ammar där nere.

Idag blec det också en blixtvisit in till kusin Annelie där TRollivia fann ett dockhus. Vilket krig det blev när jag tog henne därifrån. Hon pillade med stolar, dörrar och det som fanns så det är ju givet att det blir ett dockhus i julklapp där. Så kan man ju göra det enkelt för andra och föreslå dom att köpa möbler/dockor mm ;)

Vad mer...? Jo, jag brukar ju alltid efterlysa sake ri bloggen vilket gett rätt bra resultat förut så jag tänkte höra om någon har en sån potta som spelar musik när det kommer kiss i den? Försöker hitta sätt att få Trollet intresserad av att sluta med blöjan och står lite förvirrad när hon inte är intresserad efter att Jkaob blev torr efter typ 2 veckor då han tyckte det var så roligt att slippa blöjan.

Tjingeling!

Kommentarer

  • christine säger:

    Oj vad mycket renovering det blev för er i källaren,trist då det blir oväntat mycket men det kommer å bli så bra när det är klart =)

    2010-08-20 | 11:58:56

Kommentera inlägget här: