Maroschka

En småbarnsförälders vardag

Jag med jag med!!

Kategori: Allmänt

Jag gör som Hannah och tycker att Kajjan och Hanna ska skicka bilderna från träffen så Trollet kan få ha dom i sitt eget lilla album. Även om ni tagit vid tidigare träffar.

[email protected]

Kommentarer

  • Fia säger:

    Ja det är ju inte helt lätt att förstå hur det går till :)



    Men de ägg som är utplockade befruktades redan i tisdags och nu vet läkarna hur många som blev befruktade samt hur många som delat sig som de ska. Men i och med att de väntar till på Lördag med att sätta in något, så ökar de chanserna att sätta in rätt ägg, alltså det ägg som utvecklat sig bäst. Blir det fler än 1 ägg som utvecklat sig bra, fryses dessa ner och kan användas vid ett senare tillfälle, ifall det ej fungerar nu denna gång eller om jag skulle vilja skaffa ett syskon senare :)

    2009-05-06 | 21:28:13
    Bloggadress: http://fiabergqvist.blogspirit.com/
  • Fia säger:

    Haha visst är det du som kommenterat i min blogg? Blir nästan osäker när du inte länkat till din blogg :D



    De sätter bara in ett ägg åt gången, störst chans för lyckad graviditet då enligt forskning.. Efter att ägget är insatt så är det 3 veckors väntetid innan gravtest kan göras och under dessa veckor får man ju bara hoppas att ingen mens kommer!



    Kommer helt klart skriva i bloggen.. Har varit så extremt öppen hittills så jag ser ingen anledning att bli privat helt plötsligt :D

    2009-05-06 | 21:51:43
    Bloggadress: http://fiabergqvist.blogspirit.com/
  • Fia säger:

    Oj.. Jag har skrivit fel helt klart.. men det är inte den 16/5 utan nu på Lördag den 9/5 :)

    2009-05-06 | 22:00:58
    Bloggadress: http://fiabergqvist.blogspirit.com/
  • Hanna säger:

    Tjoho! Givetvis ska jag skicka, har bara glömt det, ordnar imorgon :) Dock blev det inte så många bra, typ alla tittar bort, men jag ska se vad jag finner :) Kajjan fick säkert bättre, haha!

    2009-05-07 | 21:33:06
    Bloggadress: http://www.johannagronlund.com

Kommentera inlägget här: