Maroschka

En småbarnsförälders vardag

Tips tips

Kategori: Allmänt

För de med samma usla fantasi som jag tycker jag denna sida är helt ok.
Det finns veckomatsedlar med recept som är lite mer barnanpassade vad jag förstår.

Bara ett tips!

Kommentarer

  • Tarja säger:

    Tack tack tack... jag behövde verkligen en sån här sida... är verkligen stopp i min hjärna nu för tiden när det handlar om mat.

    2009-03-27 | 11:32:45
    Bloggadress: http://lillamammabitchen.blogg.se/
  • Susanne säger:

    Hej jag råkade snubbla in här...Va fin blogg du har..och va trevligt att läsa jag jobbar själv med små barn fassn vissa tips som jag kikade på..Tack!..Må väl Mvh Susanne!

    2009-03-27 | 11:32:46
    Bloggadress: http://xanti.blogg.se/
  • dee säger:

    Fin blogg! :D

    2009-03-27 | 11:43:44
    Bloggadress: http://liketolive.blogg.se/
  • Malin säger:

    Jaadu, dessa nätter haha. Jag började iaf med att flytta in han till sitt eget rum, då slutade han faktiskt äta femtioelva gånger under natten. Jag ammade då, och antagligen så kände han inte "lukten" av mig när vi inte låg i samma rum. Tydligen så består endast 20% av deras nattsömn av djupsömn så det är ganska förståeligt att dom vaknar. Men för ett tag sen så började jag med att hålla honom i famnen i 20min efter att han somnat. Det funkar jättebra! Då sover han hela natten, kanske nåt snabbt uppvak. Nu när det varit förkylning och tänder så har det förstås varit jobbigt, men när det är över så hoppas jag det börjar funka igen. Dock somnar han inte själv i sin säng.. Men det är väl mitt egtet fel eftersom jag inte haft ork eller tålamod att ta tag i det. Man prövar, ger upp, prövar, ger upp.. Men det kommer väl. Prio ett just nu är att han ska få sova hela natten. Hur sover Olivia då? Ja, de börjar verkligen vara roligt nu när det händer så pass mycket :) Nu är han frisk så nu ser jag framemot att kunna gå ut ur huset igen! Klart han får långtråkigt här hemma, han tycker ju det är så roligt med andra barn. Sist jag tog mig på öppna förskolan så var det stängt pga sjukdom, så jag hoppas det blir till veckan istället. Sover hon med nappen förresten?

    2009-03-27 | 21:10:49
    Bloggadress: http://malinnas.blogspot.com

Kommentera inlägget här: