Maroschka

En småbarnsförälders vardag

Jaha...

Kategori: Allmänt

så var denna dag över. Har inte gjort så mycket vettigt egentligen. Jag har rensat igenom varendaste urvuxet plagg från barnen och tvättat upp och börjat lägga ut på TRADERA.
Det har verkligen varit blandade känslor. Jag har gråtit en del för det är ju barnens fina kläder som ger en del minnen som den första klänningen Trollet fick på BB och sådär. Men samtidigt så bestämde vi att det är ju ändå iallafall 4 år till nästa barn och då kan vi köpa nytt. Det är bättre att det används än ligger i påsar uppe på vinden. Hade fått för mig att Lillasyster inte var intresserad men nu var hon visst det dock är det ju så svårt att veta vad hon ska plocka så vi väntar med att lägga ut resten tills hon fött så vi vet vad hon behöver :) Känns ju lite bättre att få se de söta kläderna igen på släktbebis :)

Glöm inte träff imorgon flickor hemma hos Helena kl 13.30!

Nu World of Warcraft!

Kommentarer

  • kajsa säger:

    Åh, hade ni det trevligt idag hos Helena? Var ni många? Vi hade ju också så gärna kommit, men vi är så förkylda så vi fick stanna hemma! =( Trist! Finns inget värre än att va sjuk alltså. Sitta inne å uggla! Va duktig Oliven har blivit på att ta sig fram i gåstolen ;) lillskruttan!

    2009-01-26 | 21:12:41

Kommentera inlägget här: