Maroschka

En småbarnsförälders vardag

Nanna kudden...

Kategori: Allmänt

alldelens strax. Lite svårt att slita sig bort från datorn när man sitter i det omgjorda datarummet med massa tända ljus och lyssnar på Linkin Park på högsta volym i lurarna och bara drömmer och längtar efter deras nästa Sverigebesök. Gissar dock på att dom kommer vänta tills dom släppt nya plattan senare i år så det finns lite nya låtar att köra.
I LÖVE!

Igår var vi på öppna föris och ja....mina barn var liksom lite fel båda två, TRollet för litet och Jakob lite för stor men han hade så roligt ändå så vi går nog fler onsdagar helt klart. Erika o Johanna såg lite tveksamma ut dom :)

Dop är vu bjudna på också...barnens lillkusin ska döpas den 21, dock i skellefteå och det blir lite jobbigt för det blir ju sent hem och barnen kommer sova på vägen hem och inte sen hemma när dom ska sova...men men...det är ju bara en dag/kväll.

Jaja...kanske man ska lägga sig innan Trollet startar sin nattliga resa. Jag går under snart....jag är inte trött utan det är hon det påverkar och hon är rent ett vrak på dagarna. Vad gör man? Usch....

najt...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: