Maroschka

En småbarnsförälders vardag

Ohh NOOOO!!

Kategori: Allmänt

Vi har varit för snabba på att tro att bananflugorna var väck så vi har börjat slänga fruktreste i soporna igen. Det skulle vi inte gjort för nu är dom tillbaka igen :( Jag gråter snart av panik för det verkar som att dom verkligen bosatt sig här och att vi aldrig kommer bli av med dom...dom är så förbannat äckliga!

Jaja...jag och Oliven sov till 9 imorse så hon har precis somnat ute i vagnen. Jag ska passa på att städa lite, som vanligt. Om man var en smart morsa så skulle man passa på att bara lägga sig i soffan och njuta av lugnet och vila men jag är en typisk morsa som gör allt annat istället. Plockar, bäddar rent, dammsuger, tvättar....varför är vi sånna?

Mamma ringde just, Jakob har ju varit och fotograferat sig och jag var lite orolig då han kan bli lite blyg men hon sa att det blev jättejättefina kort och tom fotografen hade varit imponerad och påtalat hur fina dom blev så det ska bli så spännande att få hem dom. Dröjer väl evigheter förmodligen.

Jaja....tvätta var det ja....

Kommentarer

  • Hanna säger:

    Hallå där! Har inte hunnit sätta in pengar åt dig, men ska göra det ikväll - hör av mig sen så hämtar jag grejerna när jag har vägarna förbi nångång, eller också kan vi ta det nästa vecka iof...tänkte om vi kunde styra ihop en föräldraträff då! Ska övetala juligruppen nu på fredag :)



    Jo, hade en fråga också. Du har ju en såndär babyvakt va, är du nöjd med den & isåfall vad kostar den cirkus & vad är det för typ? Jag har insett att jag bara MÅSTE ha en nu när de sover ute, man springer ju & kollar som en galning! :/

    2008-10-08 | 14:28:06
    Bloggadress: http://johannasfunderingar.blogspirit.com
  • Hanna säger:

    ...jo, hon hade tydligen misstänkt ett tidigt missfall i sommar, så hon trodde att denna grav alltså var "andra gången" - dock satt bäsen där den skulle & var tydligen inte alls borta :) Kan ju vart en tvilling kanske, eller bara en vanlig blödning som en del har alltså.



    Coolt dock! Fan va skönt att slippa några gravmånader ;)

    2008-10-08 | 14:30:46
    Bloggadress: http://johannasfunderingar.blogspirit.com
  • Elin säger:

    Ja, och pastagrädde är ju sååå supergod. Man kan ju ha den bara som pastasås me lite skinka och paprika i också om man vill. Det är en STOR favorit i våran familj. Och väldigt enkelt. =)

    2008-10-08 | 16:08:35
    Bloggadress: http://ellllliiiiin.blogg.se/

Kommentera inlägget här: